Navigatie

Nu

STOCK EXPO uitgebreid
01 02 '18 / 22 04 '18

Galerie Bart Nijmegen toont, meestal naast de wisselende exposities, een permanente stock expo in de achterste ruimte van de galerie. Momenteel is de gehele galerie omgetoverd tot stock expositie. In deze 'Salon opstelling’ wordt werk getoond van de kunstenaars waar wij regelmatig mee exposeren. Bij aankoop kan het kunstwerk direct meegenomen worden en de lege plek wordt meteen opgevuld met een nieuw werk.

In deze uitgebreide Stock Expo zijn werken opgenomen van onder andere: Ton Slits, Jannemarein Renout, Aldwin van de Ven, Femke Dekkers, Casper Verborg, Isabelle Wenzel, Jisan Ahn, Kuno Grommers, Tamara Muller, Alexandra Hunts, Jochem Rotteveel, Rik Buter, Stephan J. Englisch, Vera Hilger, Niels Helmink, Stella de Kort en Harry Markusse.

Voor in de agenda: zondag 22 april 2018 - Expeditie Honig 2018.
Galerie Bart heeft Jochem Rotteveel uitgenodigd en hij zal die dag een 'Live Mural @ Galerie Bart' maken.

Bart Invites Nijmegen
Van Galerie Bart in Amsterdam nemen we het expositieprogramma Bart Invites over. Hierin wordt steeds een gast (bijvoorbeeld een kunstenaar, programmamaker of theatergroep) gevraagd een deel van de expositieruimte in te vullen.

Voor de komende maanden staan er al al twee samenwerkingen op het programma, die naast de permanente stock expo getoond worden.
BART INVITES Go Short / Margo Onnes
International Short Film Festival

All Along The Watchtower 07 04 '18 / 22 04 '18

De eerste gast van Bart Invites is Go Short. Dit International Short Film Festival toont een video-installatie van kunstenaar Margo Onnes (1983) bij Galerie Bart. Deze installatie komt rechtstreeks uit de groepstentoonstelling 'In a World We Can’t See' die onlangs bij TENT, een platform voor hedendaagse kunst in Rotterdam, in première is gegaan.

Margo Onnes werd geïnspireerd door het nummer 'All Along the Watchtower' van Bob Dylan. Met dit nummer vertolkte Dylan de sfeer van het dreigende onheil in de jaren ’60. Onnes weet in haar installatie deze visie te vertalen naar de tijd van nu. Een modern, jong gezin dwaalt rond een futuristische uitkijktoren. Wanneer de Apocalyps begint, wordt de harmonie binnen het gezin bruut verstoord.

Zie voor het complete programma van Go Short: www.goshort.nl


Met dank aan TENT Rotterdam, Michael van Rosmalen, MTS audiovisual, Mondriaan Fonds en Dienst Kunst en Cultuur Rotterdam kun je deze korte film vol met duistere droombeelden, muziek en dans gaan bekijken!

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren
Galerie Bart
Waalbandijk 14C
6541 AJ Nijmegen
+31 (0)24 3600577
info@galeriebartnijmegen.nl

Don - Vrij 12:00 / 18:00
Zat - Zon 12:00 / 17:00

EN

Galerie Bart Amsterdam

Aanmelden nieuwsbrief

Archief nieuwsbrief

Nieuws
Jochem Rotteveel Live Mural @ Expeditie Honig 2018